Miles og Snow Organisatoriske strategier

Gennemgangen af modellen er baseret på bogen “Organisatorisk strategi, struktur og proces”, der blev offentliggjort i 1978. Miles og Snow argumenterede for, at virksomheder udvikler deres adaptive strategier baseret på deres opfattelse af deres miljø. De forskellige organisationstyper ser deres miljøer på forskellige måder, hvilket får dem til at vedtage forskellige strategier. Disse adaptive strategier giver nogle organisationer mulighed for at være mere adaptive eller blot følsomme over for deres miljøer end andre, og de forskellige organisationstyper repræsenterer en række adaptive virksomheder. Miles og Snow identificerede fire unikke strategier, der bruges af organisationer.

 

Raymond E. Miles var professor emeritus og tidligere dekan for Walter A. Haas School of Business, University of California, Berkeley. Han fik sin ph.d. i organisatorisk adfærd og industrielle relationer fra Stanford. Han har udgivet fem bøger og over halvtreds artikler baseret på sin forskning om ledelse og ledelsesfilosofier, organisationsudvikling, organisationsdesign og alternative arrangementer af strategi, struktur og proces.

 

Charles C. Snow er Mellon Foundation-professor i forretningsadministration og formand for Institut for Ledelse og Organisation ved Penn State'sSmeal College of Business. Han har forsknings- og rådgivningserfaring inden for både formulering og implementering af forretningsstrategier. Han er på redaktionen for Strategic Management Journal, Journal of World Business og seks andre akademiske tidsskrifter. Han har været gæsteprofessor ved flere institutioner og har gennemført ledelsesuddannelser inden for virksomheden for en række internationale organisationer.

 

Du kan også drage fordel af:

 

Den firekvadrante model af organisationsændring udviklet af professor David Buchanan og forsker David Boddy

Uddannelser

Vi anbefaler: